• Premium Houtproducten
  • Duurzame houtsoorten
  • Snelle levertijd

PRECIES OP MAAT

Maatwerk

Heb je maatwerk nodig voor bijzonder interieur of bouw? Op maat gemaakte raamlijsten, luxe grenen plinten, of klassieke deurlijsten van duurzaam hout? Is de houten gevel toe aan renovatie? Wil je een bijzondere houten wand ?

Wij zijn specialist in maatwerk!

Wij werken met verschillende houtsoorten afhankelijk van de toepassing en jouw wens.

Ons maatwerk staat bekend om de snelste levering van Nederland.

lab44

Lijsten voor monumenten

Van laboratorium tot hotspot

Je ziet hier groene raam -en deuromlijstingen toegepast bij het monumentale pand uit 1918 van Lab44, een voormalig laboratorium op het hembrugterrein, nu een fantastische plek voor een diner, vergadering of evenement. Het oude lab is één van de meest markante panden op het Hembrugterrein te Zaandam.

Werd op het terrein vooral wapentuig en munitie gemaakt, in het laboratium werden deze zaken ontwikkeld en getest. Zo werden hier vanaf 1918, het laatste jaar van de Eerste Wereldoorlog, chemische wapens ontwikkeld, zoals het beruchte mosterdgas. Vanaf 1936 werd het gebouw gebruikt als metallurgie laboratorium en voor de keuring van munitie.

In 2015 besloot het Rijksvastgoedbedrijf dit pand, een provinciaal monument, bij uitzondering versneld te verkopen om de restauratie te bespoedigen, vanwege dreigend instortingsgevaar. Het rechthoekige pand van zo’n 700m2 is geheel gerenoveerd door TBP bouw, in opdracht van Stadsherstel, tot het huidige Lab-44.

Dé nieuwe hotspot voor zowel de Zaanstreek als Amsterdam.

diverse-maatwerk-jpg-groot

Maatwerklijsten voor interieur of exterieur in allerlei houtsoorten. Denk bijvoorbeeld aan Meranti, Oregon Pine, Grenen, Ayous. Of vraag jouw gewenste houtsoort aan.

image004

Er is fantastische eigentijdse wandbekleding binnen ons assortiment, maar je kunt ook met een zelfbedacht profiel je eigen unieke wand samenstellen.

kraalschroten2-copy

Liever klassieke wandbekleding? Dat kan. Niet alleen binnen ons vaste assortiment, maar natuurlijk ook op maat mogelijk.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: